Dan före dopparedan..

Har spenderat hela dagen i lägenheten.. usch, vilken jobbig dag de ha vart. Men nu känns det lite bättre. Har pratat med mina döttrar idag och dom var spända över morgondagen :) älsklingar! Jag hämtar dem på juldagen så får vi fira julafton då. Till min överasskning så ringde Basse idag, va år och dag sen jag pratade med honom så de va kul :) sen ringde Sara som va i Bjur. Så hon och hennes bror och brorson kom förbi. Hon hade med sig en julklapp till mig från hon och Evelina. Jag blev så varm i hjärtat! Det gjorde genast min dag bättre.
Nu har jag och sonen duschat och han sover så sött. Jag ska skriva några rim och måla naglarna, sen få julen komma, vort ja vill eller int. Fy detta år ha vart fruktansvärt, skönt att det snart börjar ett nytt.

imorrn beger oss jag & sonen till min mamma o pappa för go mat & lite klappar, men på juldagen firar vi som på riktigt med döttrarna och min farmor. Bli toppen.
Jag vet att jag vart värdelös på uppdatera men va ska jag skriva? så har det känts. Det ha vart en jobbig december månad.

Såå till er alla läsare så önskar vi er en riktigt GOD JUL!!



/E,E,T & L

full fart måndag is here

Jag har ätit så jag rullar fram, helt seriöst. Men gött vare! Gick bra på nus idag. Äldsta dottern ska få operara in rör i öronen så inom en snar framtid hoppas jag att hon hör bra igen :) hon va så duktig så. Annars så ha jag hamnat vid köksbordet.. orkar ingenting, fast diskbänken är full, tvättmaskin och tvättkorg full. Gå ba int å ta tag i de där nu. Min hjärna är slut. Jag är slut. Men nya tag imorrn.. som om, men he mig på gymme ska jag för blev de nån träning idag? nää, givetvis inte. Jag & sonen låg länge och drog oss. Men de behövde vi nog.
nää.. orka inte ens sitta vid datorn, snön dalar ner från himlen och det är härligt vitt och ljust ute.
Känner mig berusad av mina vänner och av livet!
pratar med bästa brorsan nu :)
borde ladda upp nå kort från kameran men är seg som vanligt!
hujj!!!

andra advent och det andra ljuset är tänt!

Ännu en vecka ha nått sitt slut. Det ha vart en riktigt mysig vecka tillsammans med alla mina fina barn :) vi ha pysslat, bakat pepparkakor och pepparkaks hus. Umgåtts med vänner och bara haft det fint. Idag ha vi vart i agnäs och umgåtts med Ulrika & Linn :) Döttrarna har nu farit till sin pappa. Sonen är vaken än och sitter här och myser med mig. Imorgon ska jag försöka hinna med morgonträning, sedan hämtar vi äldsta dottern och beger oss in till city och nus. Hon ska få kolla hörseln. Hon hör dåligt. Sen är det hem igen för julbord, tack kommun för att man bli bjuden på julbord, det kittlar dödskönt i kistan. Känns som det är fullt upp hela veckan, måste in till city nån fler dag för att inhandla de sista klapparna... som är många :S Ja få nästan tvärlust att bojkotta julen i år. Känns ba jobbigt och så.. men de bli nog bra. Längtar till onsdag , bästaste lilleborsan anländer till sweet home bjur home.
nä ska göra ett försök att lägga sonen, sen blire film mys, ha låna 2 skräckfilmer och 2 komedier.. få se va de bli :) åå just höll ju på glömma, de snöar!!! :D jag är happy, höll på tappa hopopet och ställde in mig på en grön jul. Kanske bli den vit ändå :)

Jag hinner inte med dig bloggen!

Livet snurrar på i alldeles för hög hastighet nu. Hinner inte stanna upp... det är första december och snön lyser med sin frånvaro. Suck vilket pissväder. Nåja- den kommer väl. Imorse efter jag lämnat kidsen på dagis va jag på möte hos A, gick bra, de göre alltid. Lätt att prata med och lugn. Sen gick jag hem, hade tänkt fara och träna men orken va som bortblåst och sonen vaken så jag la mig och vila en stund istället. Efter vi hämtat flickorna for vi ut på julkortsutdelning till er som bo på byn så tro inte jag glömt någon ;) ni andra få på posten, den äldsta dottern fick lägga dem i brevlådorna och hon tyckte de va så roligt. Sen hem och åt goo fläskfilé panna, enkelt dessutom vilket jag gillar. Mys framför första avsnittet av julkalendern och trötta barn, men så fort de bli läggdags äre som energin rinner i dom igen och jag vart nästan skogstokig där ett tag, men nu sover de sött alla tre och jag ha landat vid köksbordet med en kopp kaffe och kladdkake ballerina, det är en av mina laster. Såå gott!
Imorgon ska vi hälsa på vänner, det blir kul. Är ju över en vecka sen jag skrev märker jag. Ha ju gått och blivit tatuerad dessutom, mina barns namn pryder nu fint min vad. Ont gjorde det, men lätt värt.. blir mest troligt nån fler nån gång :)
Jag har fått ett rätt trevligt brev dessutom som sken upp min tisdag.

Helgen är planlös, men jag antar att barnen vill hälsa på mormor & morfar nån dag så det lär vi nog hänga. Nästa vecka kommer brorsan hem och så jag har längtat!!! :D då fyller mamma år, sonen döps, glöggkväll, julbord, julstuga, m.m myyys vecka helt enkelt!

nää nu ska jag se en film! hanä gött!

RSS 2.0